fbpx

Vi som driver boende i Stockholms skärgård

Om ossFÖRETAGET
- Möja pensionat och vandrarhem AB äger fastigheten och driver sedan september 2016 boendet på Möja vandrarhem. Bolaget ägs av makarna Cesar och Klara Grivans som även sköter den dagliga driften av vandrarhemmet. 1991 uppfördes fastigheten ursprungligen som öns posthus, men efter några år flyttades posten och Bisse och Clas Alm förvärvade fastigheten och började driva vandrarhem. 

DRÖMMEN
- Planen att driva ett hostel, pensionat eller café utomlands har ingått i makarna Grivans gemensamma framtidsvision i många år. När barnen gått klart skolan och fått jobb, eller studerat vidare, var planen att driva en turistverksamhet på en ö med varmare klimat, och att tillbringa somrarna i skärgården. Men när vandrarhemmet på Möja skulle säljas dök idén om att göra precis tvärt om upp..... Så efter månader av undersökande, entusiasm, planerande, tvekande, drömmande och oroande så beslutade Cesar och Klara att genomföra sin dröm om en turistverksamhet på en ö, men i Sverige på fantastiska Möja! Nu väntar en spännande framtid inom Svensk besöksnäring.
Och än så länge är det här det bästa beslutet vi någonsin tagit!

Cesar Grivans

Cesar är född och uppvuxen i Stockholm och har tillbringat alla somrar på Möja där släkten bott länge. På tidigt 1900-tal arbetade Cesars farmors mor Tea på pensionatet i Långvik där hon träffade fiskare och jordgubbsodlaren Helge Jansson från Storsved. Sedan mitten av 80-talet har Cesar arbetat inom serviceyrket då familjen under 30 år drev flera framgångsrika butiker under varumärkena Babyland, Babyproffsen och Barnens Hus. Verksamheterna såldes 2008, därefter har Cesar drivit eget konsultbolag inom projektledning, verksamhetsutveckling och även jobbat extra som kock på Wikströms fisk och Bread and Table. 

Cesar ansvarar för den dagliga driften, bokningar och transporter. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klara Grivans

Klara är född och uppvuxen i Stenhamra utanför Stockholm. Vid 12 års ålder flyttade familjen till Örebro men så snart gymnasiet avslutats flyttade Klara tillbaka till Stockholm. Försäljning har varit en röd tråd genom hela Klaras karriär, allt ifrån försäkringar och livsmedel till digitala prenumerationstjänster. Sedan snart 20 år tillbaka är det mediebranschen som har varit aktuell arbetsgivare. Idag jobbar Klara på SpoilConcept Communication AB som byråchef.

Klara ansvarar för inredning, marknadsföring och PR.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Taggar: boende i skärgården, stockholms skärgård, boende på möja, vandrarhem i skärgården, cesar grivans, klara grivans